Térkőrakás Nagymaroson

Térkőrakás Nagymaroson

A térkő lerakásának előkészületeit még a télen elvégeztük, megtörténtek a földmunkák, a szegélyrakás és a térkő alapréteg kialakítása. Sajnos akkor a sok csapadék megállított minket, de a tavasz és a kora nyár nekünk dolgozott, visszatértünk hát Nagymarosra.

A munkát a már meglévő teherhordó réteg megújításával és tömörítésével kezdtük, így biztosítva a szilárd alapot a térkő számára. Erre azután egy tükörsima ágyazóréteg került, amin már könnyű volt a térkövek gyors és pontos lerakása. Most a halszálka mintát választottuk, és Leier Patio antik hatású térkő elemekkel dolgoztunk. Jelentősen megkönnyítette a munkát, hogy a körültekintő tervezésnek köszönhetően a széleken sem kellett sokat vágni.  Az így kialakított felület minden követelménynek megfelelt, így utolsó simításként a végső tömörítéssel és a finom szemcséjű homokos besöpréssel fejeztük be a munkát.

Ismét egy időtálló, teherbíró és esztétikus munka került ki a kezeink közül, aminek nálunk csak elégedett megrendelőink örültek jobban.

Create your account

[ct-user-form form_type="register"]