Kerttervezés

Kerttervezés

Munkafolyamat

01

Felmérés

Helyszíni szemle
02

Tervezés

Igények tisztázása
03

Kertépítés

Kezdődhet a varázslat

A kertépítés első lépése a jó terv elkészítése.

Egy jól megépített, meghitt környezetet nyújtó kert gondos, alapos tervezés eredménye, figyelembe véve a tulajdonos elképzeléseit, a környezeti adottságokat és nem utolsó sorban a hosszú távú fenntarthatóság szempontjait.

A kapcsolatfelvétel után mindig helyszíni szemlével kezdünk, melynek során felmérjük a területet és egyeztetünk a tulajdonossal az ötleteiről és az igényeiről. Fontos tudni, milyen célt szolgál majd a kialakított terület, egyeztetünk a stílusról, a struktúráról, a növényekről, egyéb kiegészítőkről. Sarkalatos pont az is, hogy a jövőben mennyi időt tud a tulajdonos a fenntartására szánni. Ezután legjobb szakmai tudásunk és a rendelkezésre álló információk alapján elkészítjük a terveket.

Miután a tervet a megrendelővel együtt finomhangoltuk, elkészítjük a hozzá tartozó árajánlatot is (ez tartalmazza a munkafolyamatok leírását a kivitelezés sorrendjében, külön bontásban, tételesen mind az anyagköltséget, mind munkadíjat).

Igény esetén 3D-s formátumú kerttervek elkészítését is vállaljuk.

Életképek

Jó itt dolgozni! Az itt megjelenő képeink rólunk szólnak a kulisszák mögül, olykor nem mindennapi módon tükrözve minket.

Profi kertészt keres?

Legyen Ön és kertje harmóniában a természettel. Kérje benne segítségünket most!

Create your account

[ct-user-form form_type="register"]