Kerítések tervezése és kivitelezése

Kerítések tervezése és kivitelezése

Munkafolyamat

01

Felmérés

Helyszíni szemle
02

Tervezés

Igények tisztázása
03

Kerítés építés

Harmóniában a ház és a kert képével

A kerítés, mint térbeli elválasztó építmény tervezésekor figyelembe vesszük a kert és a lakóépület karakterét, színvilágát. Az utcaképbe történő illeszkedés szempontjából pedig az építtetőt kötelező jogszabályok adnak támpontot.

Az anyagválasztásnál az esztétikai szempontokon túl döntő tényező a tartósság, az időtállóság és a költséghatékonyság. Gyártók sokasága kínálja a különféle felépítésű, anyagú és formatervezésű fajtákat.

A kivitelezés során elengedhetetlen a kerítés pontos vonalának kitűzése, a talajvizsgálat után a terheléstől függően a megfelelő alapozás, a beton alaptest kialakítása és a vasalás elkészítése, ezután pedig a térelválasztó kerítés fajtájától függően a különféle egymásra épülő munkafolyamatok elvégzése.

Cégünk évek óta együttműködik több, a kertépítéshez kapcsolódó egyéb munkálatok elvégzését segítő szakemberrel. Így szükség esetén a kerítéshez kapcsolódó esetleges villanyszerelési és lakatos munkák kivitelezéséhez is tudunk ajánlani megbízható szakembert.

Drótkerítés
Táblás fémkerítés
Táblás betonkerítés
Zsalukő kerítés
Betonelemes kerítések
Fából készült kerítésmezők
Gabion kerítés

Életképek

Jó itt dolgozni! Az itt megjelenő képeink rólunk szólnak a kulisszák mögül, olykor nem mindennapi módon tükrözve minket.

Profi kertészt keres?

Legyen Ön és kertje harmóniában a természettel. Kérje benne segítségünket most!

Create your account

[ct-user-form form_type="register"]