Bemutatkozás

Rólunk

A Kertépítészet Mesterei!

Több, mint két évtizedes tapasztalatunkkal és szenvedélyünkkel a kertépítészet és fenntartás terén, igazi szakértőkké váltunk. Magánkertek, lakóparkok, irodaházak és ipari parkok tulajdonosai is elégedetten bólintanak rá munkánkra.

Munkánk elvégzésénél minden részletben törekszünk a legmagasabb minőségre, a felhasznált alapanyagokban éppúgy, mint a rendelkezésünkre álló autó- és gépparkban.

Szakmai hitvallásunk egyik alapja a folyamatos fejlődésre való törekvés, az új és korszerű ismeretek felkutatása és alkalmazása, ezért nem érhet minket olyan meglepetés vagy kihívás, aminek ne tudnánk megfelelni.

Válasszon minket, és garantáltan lenyűgöző kertre lel!

Magánemberként a hétköznapokban időnk legnagyobb részét a kertépítéssel, kertészkedéssel és nem utolsó sorban egymással töltjük. Csapatunk szerencsésnek mondható, mert nagyon hasonló gondolkodású, egymást támogató, életvidám emberekből áll. Nálunk ennek megfelelően a hangulat is legtöbbször oldott. A precíz munka, az adódó kihívások és a megoldandó nehézségek mellett is törekszünk a jókedvünk megőrzésére. Az itt megjelenő képeink rólunk szólnak a kulisszák mögül, olykor nem mindennapi módon tükrözve minket.

Multifunkcionális munkagép

Még nagyobb hatékonyság!

Kihasználjuk a legújabb technológia előnyeit! Professzionális és agilis gépünkkel gyorsan, pontosan elvégezzük a feladatokat, bármi legyen az.

Munkavégzésünk mostantól még precízebb és még gyorsabb! Kis helyen is elférünk és számtalan feladatot agilisen el tudunk végezni vele. Pehelykönnyű, így a már meglévő kertjében sem teszünk kárt. Alig várjuk, hogy bevethessük Önnél is!

grdnngenh3
342033492_902817351151075_8083661328698346961_n
dub

Kertészeink megcsinálják

Nincs olyan kihívás, aminek ne lennénk méltó partnerei.
Szolgáltatásaink

Kreatív kertész

Hozza el hozzánk az álmait, és mi megvalósítjuk őket.
Munkáink

Dogozzunk együtt

Várjuk a közös munkát, hogy ötleteit valóra válthassuk!
Kapcsolat

Create your account

[ct-user-form form_type="register"]