Növényvédelem

Növényvédelem

Munkafolyamat

01

Alapos tervezés

Vegetációs időszakot átölelő tervezés
02

Mechanikai növényvédelem

Elhalt növényi részek eltávolítása, lomb, gyomok eltávolítása
03

Megelőző óvintézkedések

Betegségek, klímaváltozás, kártevők - kórokozók elleni védekezés

Sokan a növényvédelem alatt a vegyszeres permetezést értik, de ennél sokkal komplexebb feladatról van szó, ráadásul az egyoldalú kémiai növényvédelem ártalmas az embernek, a hasznos élőlényeknek, szennyezi a vizeket és a talajt.

Az első lépés mindig az ültetésnél kezdődik: ha jó helyre kerül a növény, neki megfelelő környezetbe, emellett pedig rendszeresen ápoljuk, ellátjuk a megfelelő tápanyagokkal, akkor ellenállóvá válik a fertőzésekkel, kórokozókkal, valamint az időjárási viszontagságokkal szemben. Amikor kertet tervezünk, mi mindig szem előtt tartjuk ezeket a szempontokat is.

A gondos tervezés mellett is előfordulhat, hogy gond adódik, ilyenkor szakember segítségével célszerű megtalálni az optimális megoldást. Mi mindig a leghatékonyabb és egyben a legtermészetesebb módszereket fogjuk ajánlani önnek.

Igény szerint, rendszeresen visszajárva növényeihez, a növények éppen aktuális állapotának megfelelő tápoldatos keveréket állítjuk össze és juttatjuk ki kertjébe, akár egész éven át.

Az alkalomszerű vagy rendszeres növényvédelem keretében segítünk növényei igénye szerinti vagy növényvédelmi napló alapján soron következő, szükséges permetezési feladatok elvégzésében.

Életképek

Jó itt dolgozni! Az itt megjelenő képeink rólunk szólnak a kulisszák mögül, olykor nem mindennapi módon tükrözve minket.

Profi kertészt keres?

Legyen Ön és kertje harmóniában a természettel. Kérje benne segítségünket most!

Create your account

[ct-user-form form_type="register"]