Térkő burkolatok tervezése és kivitelezése

Térkő burkolatok tervezése és kivitelezése

1

Alapos tervezés

Harmonizáljon a forma- és színvilág az épülettel
2

Vízelvezetés

Folyókák és szikkasztók kialakítása
3

Precíz kivitelezés

Megfelelő alaprétegek, gépi tömörítés
4

Tartós térkő burkolat

Süllyedés kizárva, hosszútávra tervezve

A térburkolatok funkcionalitástól függetlenül is hangsúlyos részét képezik kertünknek, tehát a vonzó látványt nem önmagában a zöldfelület aránya, hanem a térburkolat és a zöldfelület harmóniája tükrözi és ez adja az kiegyensúlyozott végleges képet.

Mindehhez alapos tervezés szükséges, amely magába foglalja a talajszerkezet vizsgálatát, a vízelvezetés megoldását, a teherhordó és ágyazó rétegek megfelelő kiválasztását.

Fontos, hogy a burkoló anyagok forma- és színvilágban illeszkedjenek, illetve struktúrában, vonalvezetésben összhangra találjanak a lakóépülettel, az épített elemekkel, a kertkialakítással, a növények karakterével és elrendezésével, és nem utolsó sorban tükrözzék a kerttulajdonos ízlésvilágát.

A tervezés után jöhet a kivitelezés, amely a teherbíró alépítménytől (földmű), a gépi tömörítésen át, a kövek pontos vágása mellett számos feladat alapos elvégzését követeli, hogy végeredményként szemet gyönyörködtető és időtálló burkolatot kapjunk.

A tartós térkő burkolat elkészítéséhez nem elég a körültekintő és gondos tervezés és megépítés, hanem a használat során karban is kell tartani, amely megvalósul a gépi tisztításban, impregnálásban, gyommentesítésben, javítási munkálatokban.

Segítünk!

Tervezés
Kivittelezés
Gépi tisztítás
Gyommentesítés kémiai, mechanikai úton
Térburkolatok javítása
Egyéb kültéri burkolatok fából, WPC-ből, gumilapból

Életképek

Jó itt dolgozni! Az itt megjelenő képeink rólunk szólnak a kulisszák mögül, olykor nem mindennapi módon tükrözve minket.

Profi kertészt keres?

Legyen Ön és kertje harmóniában a természettel. Kérje benne segítségünket most!

Create your account

[ct-user-form form_type="register"]