Élő kert a godozásunk alatt Fótligeten

Élő kert a godozásunk alatt Fótligeten

Fótligeten három éve született a képeken látható kert a kezünk munkája nyomán. Izgalmas feladat volt számunkra a tervezés és a megvalósítás is.

Feladatunk azóta a rendszeres kertfenntartás, mindig szívesen dolgoztunk itt. Szeretjük ezt a kertet is, és jó érzés látni, hogyan alakul, fejlődik itt az élet.
A gondos kertápolásnak köszönhetően a növények egészségesen fejlődnek, a kert rendezett és szép látványa fokozza az otthonosság érzetét.

Sokoldalú kert, hiszen a dísznövények mellett konyhakerti növények is gazdagítják az itt található növényvilágot. Emiatt itt a kertfenntartás is többről szól, ami a kert életének folyamatos nyomonkövetését igényli. A kerttel együtt kell élni, hogy az épp aktuális növényápolási munkák ne maradjanak el.

A házigazdák dicséretére szóljon, hogy aktívan kiveszik részüket a kert gondozásában, újabb és újabb ötletekkel gazdagítják a kertképet, úgy mint a sok magaságyás és a vízgyűjtő edények elhelyezése. Figyelemre méltó a helykihasználás, ami mégsem kelti a zsúfoltság érzetét.

A napokban készült, legújabb képeken is jól látszik, hogy milyen gazdag, burjánzó élet van ebben a kertben.

Create your account

[ct-user-form form_type="register"]