phone home menu search camera trash close menu1 menu1 menu1
Ez az időszak alkalmas a füvesítésre, ültetésre, a térkő burkolatok javításának, tisztításának elvégzésére és a kertépítések megkezdésére. A mostani enyhe, csapadékos időjárásra tekintettel pedig indokolt lehet a fásszárúak permetes növényvédelme is!
30/644-67-99

Romantikus kert Dunakeszin

A tervezés során egy gyermekbarát, romantikus pihenőkert volt a célunk, melyet 2020 nyarán építettünk meg.

A talajcsere megtörtént az egész kertben, 5 db rusztikus magaságyást alakítottunk ki. A növényválasztásnál szempont volt a sokszínűség. Termő bokrok, szőlő, fűszernövények, díszcserjék is helyet kaptak a kertben, hogy az év minden szakaszában pompáját mutassa.

Talajtakaró kavics, kéreg, tipegők, kerti zuhany, igazán tartalmas kis zöld oázis, amelyet a tulajdonossal szinkronban már három éve lelkesen ápolunk.

Ennek eredménye tapintható és derűs érzés mindannyiunk számára.

Egy fiatal házaspár keresett meg minket, hogy segítsünk a kert megújításában. Örömmel vállaltuk a feladatot, hisz megint lehetőség nyílt a kreativitásunk mozgósítására és a változatos munkavégzésre. Első körben szikkaksztó telepítése, öntöző rendszer kiépítése, füvesítés, kocsibeálló térkővezése, fák ültetése, málnasor telepítése, kordonkészítés és kerítésmagasítás szerepelt az elképzelések között.

 

Bővebben
Feladatunk: térkő lerakása és tisztítása

Dunakeszin kaptunk feladatot, térkövet kellett leraknunk két kisebb felületen, ki kellett bővíteni egy keskeny járófelületet macskakövekből, végül megtisztítottuk a régi burkolatokat.

 

Bővebben
Lelkesek vagyunk, örömmel segítünk!

Egy kedves, idős házaspár hívott minket segíteni a hétvégi telkükre. A melegebb tavaszi napok kicsalogatták őket a kertbe, de szeretett birtokukon igen sok elvégzendő feladat akadt, amit egyedül nem győztek volna megcsinálni.

Bővebben